fbpx Hvad er IOS? | Safe Gå til hovedindhold

Hvad er IOS?

iOS er et operativsystem udviklet af Apple Inc. til deres mobile enheder, herunder iPhone, iPad og iPod Touch. Det er kendt for dets brugervenlige interface, stabilitet og sikkerhed.

Oftest stillede spørgsmål om IOS

Hvad er forskellen mellem iOS og Android?

iOS og Android er de to mest populære mobile operativsystemer. iOS, der kun findes på Apple-enheder, er kendt for sit strømlinede design og fordi det er nemt at bruge. Android, derimod, er open source, hvilket betyder, at det kan bruges og tilpasses af mange forskellige producenter, hvilket giver større variation og tilpasningsmuligheder.

Hvordan opdaterer jeg iOS på min enhed?

Du kan opdatere iOS på din enhed ved at gå til Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering. Hvis der er en opdatering tilgængelig, vil du have mulighed for at downloade og installere den.

Er iOS sikrere end Android?

Generelt anses iOS for at være mere sikkert end Android på grund af Apples strenge kvalitetskontrol af apps i App Store og den regelmæssige udgivelse af sikkerhedsopdateringer. Dog er både iOS og Android mål for cyberkriminelle, så det er vigtigt at opdatere dit operativsystem og dine apps regelmæssigt for at sikre, at de har de seneste sikkerhedsforbedringer.

Hvordan installerer jeg apps på iOS?

Du kan installere apps på iOS ved at bruge App Store, som er den officielle platform for at downloade apps på iOS-enheder. Du skal blot finde den app, du ønsker at installere, trykke på "Hent" eller prisen (for betalte apps), og indtaste din Apple ID-adgangskode eller bruge Touch ID eller Face ID til at godkende installationen.

Få en gratis sikkerhedstest

Har du styr på din digitale sikkerhed?
Tag testen