fbpx In-memory malware | Safe Gå til hovedindhold

In-memory malware

Udgivet:

In-memory malware er en type malware, der angriber hukommelsen på en computer. Det er en avanceret form for malware, der kan undgå at blive opdaget af traditionelle antivirusprogrammer og kan forblive i hukommelsen i længere tid uden at efterlade nogen permanent spor på computerens harddisk.

Hvad gør in-memory malware?

Denne type malware kan være meget farlig, da den kan indsamle følsomme oplysninger, såsom adgangskoder og kreditkortoplysninger, som bruges til at begå identitetstyveri eller for at udføre andre kriminelle aktiviteter. In-memory malware kan også bruges som et angreb middel til at udføre DDoS-angreb mod målrettede servere.

For at beskytte sig mod in-memory malware kan man installere antivirus programmer, der er specifikt designet til at opdage og beskytte mod denne type trussel. Derudover bør brugerne sørge for at implementere gode sikkerheds praksisser, såsom at undgå at åbne mistænkelige e-mails eller downloade filer fra usikre kilder. Her kan du læse vores 5 gode råd, til sikker internet færden 

Det er vigtigt at være opmærksom på truslen fra in-memory-malware og tage de nødvendige skridt for at beskytte sin computer og personlige oplysninger.

Safe BASIS beskytter dig mod in-memory malware og meget andet. Læs mere om Safe BASIS her, eller kom i kontakt med en sikkerhedskonsulent ved at trykke her


 

Få en gratis sikkerhedstest

Har du styr på din digitale sikkerhed?
Tag testen