fbpx Hvad er kodehusker? | Safe Gå til hovedindhold

Hvad er kodehusker?

Hvor mange koder bruger du i løbet af en dag?

Fordi at Danmark og generelt hele verdenen er blevet digitale, har vi koder til alt. Du bruger koder til din smartphone, din computer, alarmer på dit arbejde, til din netbank, på de sociale medier osv.

 

For at koderne er beskyttet mod hackere, så bliver koderne skiftet en gang imellem. Herefter ender man med ikke at kunne huske, hvilke koder der er til hvad.

Der er mange der gemmer deres koder direkte i browseren, for så skal man ikke selv huske ens koder. Det kan din computer eller din mobil gøre for dig. Det er super smart, lige indtil at du vil nulstille din browser eller at din computer ikke vil tænde og at du har brug for en ny.

Du får en bedre digital sikkerhed med en kodehusker, som har adgang til alle dine koder på tværs af dine enheder og du undgår at hackere kan gå i browserindstillingerne og få adgang til dine login oplysninger.

Derfor kan du bruge en kodehusker, som kan huske dine koder for dig. Når du har en kodehusker, skal du kun bruge EN kode til at låse op med, og kodehuskeren husker resten af dine koder.

Kodehuskeren kan også huske kreditkortoplysninger og andre personlige oplysninger.

Kodehuskeren er kan være en enhed, som hedder Pin-master, eller en app, som kan downloades gratis.

Gratis kodehusker

Kodehuskeren kan downloades, som en app på din smartphone. App’en ligger på din mobil, ligesom dine andre apps. For at låse app’en op, skal du kun huske en kode og resten af dine nedskrevne koder ligger inde i app’en.

Der er mange udgaver af kodehusker apps, som har forskellige funktioner, fordele og ulemper.

Du kan læse mere om gratis kodehusker her.

Få en gratis sikkerhedstest

Har du styr på din digitale sikkerhed?
Tag testen