fbpx Mit digitale selvforsvar | Safe Gå til hovedindhold

Mit digitale selvforsvar

Vil du gerne have hjælp til, at være sikker online og være opdateret på digitale trusler? Så er app’en, mit digitale selvforsvar, lige noget for dig.

Vil du have digital sikkerhed i din hverdag, så er Mit digitale selvforsvar en gratis app. App'en er udviklet af forbrugerrådet Tænk i samarbejde med Det kriminalpræventive Råd og Trygfonden. App’en er lavet til at hjælpe, vejlede og rådgive dig til et mere sikkert online færden. Den hjælper dig både før, under og efter den digitale trussel.

App’en opdatere dig hver gang der florerer beskeder på internettet, florerer e-mails på internettet eller andre digitale trusler, som du skal være klar over. Disse opdateringer kommer direkte fra de danske myndigheder og banker. Derudover hjælper app’en dig med gode råd, hvis du kommer ud for nogle uheldige situationer.

Udover at app’en kan rådgive dig, så kan du selv indsende og tippe andre om forskellige digitale trusler, som du selv har været ude for. Der en ansat fra Forbrugerrådet Tænk, som vurderer de trusler eller advarsler, som de almindelige danskere tipper om. Hvis truslen eller advarslerne er reelle nok, så deler den ansatte truslen med resten af forbrugerne af app’en.

Så har du lyst til at blive hjulpet og måske hjælpe andre med at undgå digitale trusler, så kan du downloade app’en på din mobil eller tablet, helt gratis, i App Store eller i Google Play.

Her kan du læse mere om Mit digitale selvforsvar.

Der ikke er så stor interesse for app’en, som der bør være. Der er mange virksomheder og almindelige borger, som er blevet digitalt angrebet flere gange og de it-kriminelle finder hele tiden på nye metoder til at hacke sig ind på din computer.

Få en gratis sikkerhedstest

Har du styr på din digitale sikkerhed?
Tag testen