Gå til hovedindhold
Tilbage til oversigt

Rensning af computer

Udgivet:

Shit, din computer er blevet langsommere eller slukker tilfældigt eller måske fungere musen ikke en gang imellem. Dette kunne godt skyldes en virus, nogle virusser arbejder i baggrunden, så hackeren kan bruge din computer til f.eks. at maskere hvor hackeren egentligt befinder sig. Dette er dog sjældent tilfældet. Ofte så bliver din computer langsommere af helt naturlige årsager.

Hvornår er en rensning af computeren det rigtige valg?

En rensning består oftest af et virus program der kigger computeren igennem og leder efter programmer der ligner andre virusser den allerede kender og derefter fjerne dem. Hvis du med sikkerhed ved at du har en virus på din computer så kunne dette være en fin løsning for dig, så længe disse krav er opfyldt:

    1. Rensningen af computeren skal være gratis.

Dette er et krav fordi gratis rensninger findes og det eneste tidspunkt du skulle betale for en rensning af din computer er hvis den bliver udført af en professionel.

    2. Du skal vide hvor firmaet der levere rensningen tjener deres penge.

Hvis du finder en gratis rensning på internettet, så er det oftest fordi de vil have at du køber noget mere, hvis det ikke er tilfældet, så er der en chance for at det er en virus eller de sælger din data til andre virksomheder.

Hvis alle reglerne er overholdt så er det bare at prøve det af. Jeg linker til en gratis rensning længere nede på siden, som er sikker at downloade.

Hvad nu hvis rensningen ikke hjalp?

Det er desværre oftest sådan at en rensning ikke vil hjælper noget på en langsom PC. Måske er computeren ved at være gammel eller måske trænger den til at blive installeret eller opdateret. Der kan være mange forskellige faktorer der påvirker din computers ydeevne, heldigvis er vi her for at hjælp. Hvis du har et spørgsmål angående din computer eller et af vores produkter kan du udfylde denne formular og så ringer vi dig op.

Hos We Are Safe leverer vi hele pakken.

Digital sikkerhed er en jungle at navigere i, men sådan behøver det ikke at være. Hos Safe går vi ind for 1. klasse service og support og derfor kommer vi selvfølgelig hjem til dig og hjælper når teknikken driller.

Tag vores sikkerhedstest og find ud af præcis hvordan vi kan hjælpe dig.