fbpx Alt du skal vide om virusbeskyttelse. Sikkerhed med Safe | Safe Gå til hovedindhold
Tilbage til oversigt

Alt du skal vide om virusbeskyttelse. Sikkerhed med Safe

Udgivet:

I en digital verden, hvor truslerne konstant udvikler sig, er det vigtigt at have den bedste computer beskyttelse og pc beskyttelse. Safe er en dansk softwarevirksomhed, der sælger digital sikkerhed. Vi fokuserer på førsteklasses kundeservice og produkter af høj kvalitet. Vores kundeservice er åben 365 dage om året fra kl. 9-18.

En computer med virusbeskyttelse installeret

Hvad er computervirus?

En computervirus er en form for ondsindet software (malware), der inficerer computere og andre enheder ved at kopiere sig selv og sprede sig til andre filer, programmer eller systemer. Når en virus først er installeret, kan den forårsage skade ved at stjæle eller ødelægge data, nedsætte systemets ydeevne, eller give cyberkriminelle adgang til dine personlige oplysninger og konti. Computervirusser kan spredes på forskellige måder, herunder via e-mail-vedhæftede filer, downloads af inficeret software fra usikre kilder eller falske websteder, USB-drev og andre eksterne enheder, og nogle virusser kan endda sprede sig fra en inficeret computer til andre computere på samme netværk. For mere information om, hvad en virus er, kan du besøge vores blog.

Hvad er antivirus 

Antivirus er en type software designet til at beskytte computere mod skadelig software, også kendt som malware. Det kan detektere, isolere og fjerne vira, trojanske heste, orme, spyware og andre former for trusler mod et computersystem. Antivirussoftware fungerer ved at scanne dine filer og programmer for at identificere og neutralisere trusler. Det bruger en database af kendte virusdefinitioner for at identificere malware. Nogle antivirusprogrammer kan også identificere og blokere ukendte trusler ved hjælp af heuristisk analyse, som overvåger softwarens adfærd for at se, om den opfører sig som malware. For mere information om, hvad antivirus er, kan du besøge vores FAQ side.

Safe BASIS og Safe 360

Vi har to muligheder for sikkerhed: Safe BASIS og Safe 360. Vi fokuserer hovedsageligt på vores Safe BASIS-pakke. Den inkluderer antivirus, antispyware, kamera- og mikrofon beskyttelse, online backup og MitID beskyttelse, som beskytter din MitID-konto mod hacking. Alt det ovenstående er inkluderet i Safe 360-pakken, men den har yderligere sikkerhed: Forældrebeskyttelse (du kan begrænse adgangen for dine børn til visse websteder) og en VPN.

Ubegrænset telefonsupport og professionel installation

Både Safe BASIS og Safe 360 tilbyder ubegrænset telefonsupport og professionel installation. Der er ingen bindingsperiode, hvilket betyder, at du kan føle dig sikker uden at være bundet af lange kontrakter.

Online Backup - Beskyt dine minder og vigtige dokumenter

Med vores online backup kan du beskytte dine minder og vigtige dokumenter. Uanset om det er familiefotos, vigtige arbejdsdokumenter eller noget tredje, så sørger vi for, at dine data er sikre.

Prisvindende sikkerhedsprogram til PC og mobil

Vores sikkerhedsprogrammer til både PC og mobil har vundet priser for deres effektivitet. Med Safe er du sikret den bedste virusbeskyttelse og virusbeskyttelse pc.

MitID beskyttelse

Din MitID-konto indeholder mange personlige oplysninger. Derfor er det vigtigt at beskytte den mod hacking. Med Safe BASIS og Safe 360 får du MitID beskyttelse, så du kan føle dig tryg.

Forældreregler og VPN med Safe 360

Med Safe 360 får du yderligere sikkerhed i form af forældreregler og VPN. Forældrereglerne giver dig mulighed for at begrænse dine børns adgang til visse websteder, og med VPN kan du beskytte dit privatliv og surfe sikkert uden at blive sporet.

For mere information om vores sikkerhedspakker, kan du besøge vores side om sikkerhedspakker. Du kan også læse mere om os på vores om Safe side. Hvis du har brug for hjælp, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe.

Virus på telefonen - Hvad gør jeg?

Indlæg af: Victoria Kærstrøm

Har jeg virus på mobilen?
Er du bekymret for, om du har virus på mobilen? Det er muligt, at du gør, hvis din telefon viser uventet adfærd, såsom nedsat ydeevne, uønskede pop-up-reklamer, eller hvis batteriet drænes hurtigere end normalt.
Virusser på mobiltelefoner kan være lige så skadelige som dem, der inficerer computere.

Læs indlæg

10 sikkerhedsråd til en sikker 2024

Indlæg af: Victoria Kærstrøm

I 2024 står vi over for en stadig mere kompleks og udfordrende digitalt landskab, hvor nye teknologier, smarte enheder og avancerede cybertrusler bliver en integreret del af vores daglige liv. I denne blog vil vi dykke ned i de 10 vigtigste sikkerhedsråd, der er designet til at beskytte din digitale tilstedeværelse.

Læs indlæg

Hacket på Messenger - Din guide til, at genvinde kontrollen

Indlæg af: Gabriel Back

Er dit Messenger blevet hacket? Det kan være en skræmmende oplevelse, men fortvivl ikke. Denne guide er skræddersyet til at hjælpe dig med at navigere gennem processen og genvinde kontrollen over din Messenger-konto.

Læs indlæg

Få en gratis sikkerhedstest

Har du styr på din digitale sikkerhed?
Tag testen