fbpx Gode råd og tips til at være beskyttet mod spam | Safe Gå til hovedindhold
Tilbage til oversigt

Gode råd og tips til at være beskyttet mod spam

Udgivet:

I den digitale verden er spam mails en konstant trussel. Hvis du pludselig får mange spam mails, er det vigtigt at vide, hvordan du håndterer dem. I denne artikel vil vi give dig nogle nyttige tips og tricks til at navigere i denne udfordring.

En mand i et lokale. Han modtager er omringet af spam

Hvad er spam mails?

Spam mails er uønskede e-mails, der sendes i bulk, ofte med skadelige links eller vedhæftede filer. De kan være irriterende, men de kan også være farlige, da de ofte bruges til at sprede malware eller til at udføre phishing-angreb. Du kan lære mere om disse trusler på vores blogindlæg om hvad er spam.

Hvordan håndterer jeg spam mails på min iPhone?

Hvis du bruger en iPhone, kan du finde spam mails i din Junk eller Spam mappe i Mail-appen. Hvis du modtager en e-mail, som du mener er spam, kan du markere den som spam ved at trykke på knappen 'Markér som spam' i e-mailen. Du kan lære mere om, hvordan du blokerer uønskede e-mails i vores blogindlæg om hvordan man blokerer en mail.

Hvordan rapporterer jeg spam mails?

Hvis du modtager en spam mail, er det vigtigt at rapportere den. Dette hjælper e-mail udbydere med at forbedre deres spamfiltre og kan hjælpe med at beskytte andre brugere mod at modtage lignende spam mails. Du kan rapportere spam mails ved at markere dem som spam i din e-mail klient eller ved at sende dem til din e-mailudbyders spamrapporteringsadresse.

Datalæk og Spam Mails: En Tæt Forbindelse

Datalæk er en alvorlig sikkerhedshændelse, hvor fortrolige data utilsigtet bliver tilgængelige for uautoriserede personer. Dette kan omfatte personlige oplysninger som e-mailadresser, hvilket skaber en direkte forbindelse til spam mails. Når dine data lækkes, kan dine oplysninger, herunder din e-mailadresse, falde i hænderne på cyberkriminelle. Disse kriminelle kan derefter bruge dine oplysninger til at sende spam mails, der indeholder skadelige links, malware eller phishing-forsøg. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvor du deler dine personlige oplysninger, og at sørge for, at de virksomheder, du deler dine oplysninger med, har stærke sikkerhedsprotokoller på plads.

Hvordan beskytter jeg mig mod spam-mails?

Der er flere måder at beskytte dig selv mod spam mails på. En af de mest effektive metoder er at bruge en god e-mailklient med stærke spamfiltre. Det er også en god ide, med en pålidelig sikkerhedspakke, som kan holde dig beskyttet, hvis du får spammails. Du kan læse mere om Safe sikkerhedspakker her

Det er også vigtigt at være forsigtig med, hvilke e-mails du åbner, og hvilke links du klikker på. Hvis du er i tvivl, skal du ikke åbne e-mailen eller klikke på linket.

Hvad hvis jeg stadig har problemer?

Hvis du stadig har problemer med spam mails, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe. Vi forstår, at hver brugers situation er unik, og vi er her for at give dig den bedst mulige support. 

Spam mails kan være mere end bare en irritation - de kan være en reel trussel mod din online sikkerhed. Men med den rette viden og de rigtige værktøjer kan du beskytte dig selv og dine data. Husk, at du altid kan kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp.
Hos Safe er vi dedikerede til at hjælpe dig med at navigere i den digitale verden sikkert. Uanset om du har brug for hjælp til at håndtere spam-mails, blokere uønskede e-mails eller beskytte dine data, er vi her for at hjælpe. Besøg vores hjemmeside for at lære mere om vores tjenester og hvordan vi kan hjælpe dig med at forblive sikker online.

Virus på telefonen - Hvad gør jeg?

Indlæg af: Victoria Kærstrøm

Har jeg virus på mobilen?
Er du bekymret for, om du har virus på mobilen? Det er muligt, at du gør, hvis din telefon viser uventet adfærd, såsom nedsat ydeevne, uønskede pop-up-reklamer, eller hvis batteriet drænes hurtigere end normalt.
Virusser på mobiltelefoner kan være lige så skadelige som dem, der inficerer computere.

Læs indlæg

10 sikkerhedsråd til en sikker 2024

Indlæg af: Victoria Kærstrøm

I 2024 står vi over for en stadig mere kompleks og udfordrende digitalt landskab, hvor nye teknologier, smarte enheder og avancerede cybertrusler bliver en integreret del af vores daglige liv. I denne blog vil vi dykke ned i de 10 vigtigste sikkerhedsråd, der er designet til at beskytte din digitale tilstedeværelse.

Læs indlæg

Hacket på Messenger - Din guide til, at genvinde kontrollen

Indlæg af: Gabriel Back

Er dit Messenger blevet hacket? Det kan være en skræmmende oplevelse, men fortvivl ikke. Denne guide er skræddersyet til at hjælpe dig med at navigere gennem processen og genvinde kontrollen over din Messenger-konto.

Læs indlæg

Få en gratis sikkerhedstest

Har du styr på din digitale sikkerhed?
Tag testen