fbpx Sådan sletter du din google historik | Safe Gå til hovedindhold
Tilbage til oversigt

Sådan sletter du din google historik

Udgivet:

Hver dag bruger millioner af mennesker Google Chrome til at udforske internettet. Men hvad mange ikke ved er, at det er lige så vigtigt at slette deres browsinghistorik. Hvis du vil slette din google historik, er du landet på det rigtige sted.

En computer der er tændt

Hvordan sletter du Google Browserhistorik?

For at slette din søgehistorik på google, kan du følge de her simple trin:

Først skal du åbne din Google Chrome browser. Herefter navigerer du op til øverste højre hjørne og klikker på de tre lodrette prikker. Dernæst skal du vælge "Historik" og efterfølgende "Slet browserdata". Her vil du kunne slette browserhistorik google.

Det er også muligt at bruge genvejen “Ctrl+Shift+Delete" for at få adgang til samme menu. Husk at vælge "Browsing Data" og trykke "Slet" for at slette Google historik.

Fordelene ved at Slette Historik Chrome

At slette Chrome-historik er ikke kun godt for dit privatliv, men det kan også forbedre din browsers ydeevne. Det skyldes, at når historikken ophobes over tid, kan det sænke hastigheden på din browser. Ved at rydde historik google, holder du din browser frisk og hurtig.

Hvis du oplever problemer med din computer, som f.eks. langsommelighed, kan du besøge vores blogindlæg om langsommelig computer for at få mere hjælp.

Sådan Slettes Historikken Permanent

Nogle gange vil du gerne være sikker på, at din historik er slettet for evigt. For at gøre dette, kan du bruge funktionen "Inkognito" i Google Chrome. Når du surfer i inkognitotilstand, gemmes din browsinghistorik ikke, hvilket betyder, at du ikke behøver at slet historik google bagefter.

Hvordan fjerner man inkognito på sin iPhone med Chrome? 

At surfe inkognito på Chrome på din iPhone kan være nyttigt, når du ønsker at besøge websteder uden at efterlade spor i din browserhistorik. Men hvis du ønsker at deaktivere denne funktion, er det faktisk ret simpelt. Først skal du åbne Chrome-appen på din iPhone. Hvis du er i inkognito tilstand, vil du se det mørke tema i stedet for det lyse. For at skifte tilbage til normal browsing, skal du trykke på firkanten i nederste højre hjørne, der viser antallet af åbne faner. Derefter vil du se dine åbne inkognito-faner. For at lukke dem, skal du swipe hver fane til venstre eller højre. Når alle inkognito-faner er lukket, vil Chrome automatisk skifte tilbage til normal browsing-tilstand. Husk, at når du lukker alle inkognito-faner, vil din browserhistorik, cookies og site-data fra disse faner blive slettet.

Det er vigtigt at bemærke, at din aktivitet ikke er skjult for de websteder, du besøger, din arbejdsgiver, din skole eller din internetudbyder, selv når du bruger inkognito tilstand.

Hvad er en Server?

Måske undrer du dig over, hvor din browsinghistorik gemmes? Kort sagt, det gemmes i servere. Hvis du vil vide mere om, hvad en server er, og hvordan den fungerer, kan du læse mere i vores ordbog om servere.

Yderligere Hjælp

Hvis du har brug for mere hjælp til at slette browserhistorik google, eller hvis du har andre tekniske spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan anmode om at blive ringet op af vores support, så vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

At slette google-historik er en simpel proces, der kan gøres af enhver. Husk dog, at mens det er godt at rydde historik google regelmæssigt, er det også vigtigt at forstå, hvorfor vi gør det. Vi håber, at denne vejledning har været nyttig for dig, og vi ser frem til at hjælpe dig med dine fremtidige tekniske udfordringer.

Virus på telefonen - Hvad gør jeg?

Indlæg af: Victoria Kærstrøm

Har jeg virus på mobilen?
Er du bekymret for, om du har virus på mobilen? Det er muligt, at du gør, hvis din telefon viser uventet adfærd, såsom nedsat ydeevne, uønskede pop-up-reklamer, eller hvis batteriet drænes hurtigere end normalt.
Virusser på mobiltelefoner kan være lige så skadelige som dem, der inficerer computere.

Læs indlæg

10 sikkerhedsråd til en sikker 2024

Indlæg af: Victoria Kærstrøm

I 2024 står vi over for en stadig mere kompleks og udfordrende digitalt landskab, hvor nye teknologier, smarte enheder og avancerede cybertrusler bliver en integreret del af vores daglige liv. I denne blog vil vi dykke ned i de 10 vigtigste sikkerhedsråd, der er designet til at beskytte din digitale tilstedeværelse.

Læs indlæg

Hacket på Messenger - Din guide til, at genvinde kontrollen

Indlæg af: Gabriel Back

Er dit Messenger blevet hacket? Det kan være en skræmmende oplevelse, men fortvivl ikke. Denne guide er skræddersyet til at hjælpe dig med at navigere gennem processen og genvinde kontrollen over din Messenger-konto.

Læs indlæg

Få en gratis sikkerhedstest

Har du styr på din digitale sikkerhed?
Tag testen