fbpx Velkommen til bloggen | Safe Gå til hovedindhold
Tilbage til oversigt

Velkommen til bloggen

Udgivet:

Så er vi klar med det første indlæg på vores nye blog hos Safe.

Digital sikkerhed hjælp

Kvalificeret information om digital sikkerhed

Danmark er i dag et af de mest digitale lande i EU. MobilePay er taget i brug, der kommunikeres digitalt med SKAT, og tøj købes på internettet. Det stiller nogle helt nye og udfordrende krav til digital sikkerhed. Samtidig er hackernes evner til at udvikle ransomware og andre computervira, der simulerer virkeligheden, kun gået i én retning - fremad.

Flere får deres e-mail-, facebook- eller instagramkonto hacket, og nogle private oplever sågar at få deres digitale identitet stjålet. Fakta er, at alt for mange private danskere ikke har styr på deres digitale sikkerhed.

Bloggen er for dig, der ønsker at få en kvalificeret information om digital sikkerhed. På bloggen deler vi ud af vores viden inden for informationssikkerhed, nyeste tendenser inden for computervirus, hackerangreb, mobilsikkerhed, identitetstyveri, privatlivsbeskyttelse og meget meget mere. 

God fornøjelse!

Virus på telefonen - Hvad gør jeg?

Indlæg af: Victoria Kærstrøm

Har jeg virus på mobilen?
Er du bekymret for, om du har virus på mobilen? Det er muligt, at du gør, hvis din telefon viser uventet adfærd, såsom nedsat ydeevne, uønskede pop-up-reklamer, eller hvis batteriet drænes hurtigere end normalt.
Virusser på mobiltelefoner kan være lige så skadelige som dem, der inficerer computere.

Læs indlæg

Er min telefon hacket? Lær hvordan du opdager tegn på hacking!

Indlæg af: Oscar Hedeby Iversen

Er min telefon hacket? Vi lever i en digital tidsalder, hvor vores liv er bundet til vores enheder som aldrig før. Men hvad sker der, hvis vores personlige liv bliver infiltreret? Hvad hvis vores telefon bliver en hacket telefon?

Læs indlæg

Slet Google historik: En omfattende vejledning

Indlæg af: Victoria Kærstrøm

Hver dag bruger millioner af mennesker Google Chrome til at udforske internettet. Men hvad mange ikke ved er, at det er lige så vigtigt at slette deres browsinghistorik. Hvis du vil slette din google historik, er du landet på det rigtige sted.

Læs indlæg

Få en gratis sikkerhedstest

Har du styr på din digitale sikkerhed?
Tag testen