fbpx Velkommen til bloggen | Safe Gå til hovedindhold
Tilbage til oversigt

Velkommen til bloggen

Udgivet:

Så er vi klar med det første indlæg på vores nye blog hos Safe.

Digital sikkerhed hjælp

Kvalificeret information om digital sikkerhed

Danmark er i dag et af de mest digitale lande i EU. MobilePay er taget i brug, der kommunikeres digitalt med SKAT, og tøj købes på internettet. Det stiller nogle helt nye og udfordrende krav til digital sikkerhed. Samtidig er hackernes evner til at udvikle ransomware og andre computervira, der simulerer virkeligheden, kun gået i én retning - fremad.

Flere får deres e-mail-, facebook- eller instagramkonto hacket, og nogle private oplever sågar at få deres digitale identitet stjålet. Fakta er, at alt for mange private danskere ikke har styr på deres digitale sikkerhed.

Bloggen er for dig, der ønsker at få en kvalificeret information om digital sikkerhed. På bloggen deler vi ud af vores viden inden for informationssikkerhed, nyeste tendenser inden for computervirus, hackerangreb, mobilsikkerhed, identitetstyveri, privatlivsbeskyttelse og meget meget mere. 

God fornøjelse!

Virus på telefonen - Hvad gør jeg?

Indlæg af: Victoria Kærstrøm

Har jeg virus på mobilen?
Er du bekymret for, om du har virus på mobilen? Det er muligt, at du gør, hvis din telefon viser uventet adfærd, såsom nedsat ydeevne, uønskede pop-up-reklamer, eller hvis batteriet drænes hurtigere end normalt.
Virusser på mobiltelefoner kan være lige så skadelige som dem, der inficerer computere.

Læs indlæg

10 sikkerhedsråd til en sikker 2024

Indlæg af: Victoria Kærstrøm

I 2024 står vi over for en stadig mere kompleks og udfordrende digitalt landskab, hvor nye teknologier, smarte enheder og avancerede cybertrusler bliver en integreret del af vores daglige liv. I denne blog vil vi dykke ned i de 10 vigtigste sikkerhedsråd, der er designet til at beskytte din digitale tilstedeværelse.

Læs indlæg

Hacket på Messenger - Din guide til, at genvinde kontrollen

Indlæg af: Gabriel Back

Er dit Messenger blevet hacket? Det kan være en skræmmende oplevelse, men fortvivl ikke. Denne guide er skræddersyet til at hjælpe dig med at navigere gennem processen og genvinde kontrollen over din Messenger-konto.

Læs indlæg

Få en gratis sikkerhedstest

Har du styr på din digitale sikkerhed?
Tag testen